Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Skurvogn på de lange cykelture

Hvis man skal ud til de store stævner er det ikke altid man har mulighed for at have et sted at ordne sine cykel i tilfælde af evt. skader der på. Derfor kan det ved større løb være en fordel selv at medbringe en skurvogn hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe mens cykelen bliver lavet, samt have et sted at transportere alle de typer af værktøj der er brug for på sådan en tur. Den Danske container virksomhed DC Supply, laver nogle rigtig gode løsninger inden for cykel containere, og du kan vælge både at købe og at leje en special container der.

Men faktisk er der flere og flere som er gået over til at benytte en mobil container fremfor en almindelig skurvogn. De er ofte billigere og nemmere at flyttet frem for en traditionel skurvogn.
Er du i tvivl om hvordan en sådan container kan se ud tag et lille kig her på dette billede – skurvognmandskabsbeboelse.

En skurvogn indrettet i en container giver en stabil og mobil enhed, samtidig med alle skurvognens fordele. Alt kan indrettes i en container, beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor, mødefaciliteter og kantine. Det er både muligt at leje og købe standardmoduler og de kan sættes sammen efter kundens behov. Specielle løsninger kan købes, og vores udviklingsafdeling sidder klar til at komme med et forslag. Du kan se mere om disse muligheder in på ptsdforeningen.dk som du finder her på denne hjemmeside.

Eksempel på en container skurvogn til cykler - lej den hos dit containerudlejning firma

Mandskabscontaineren er stabelbar og let at sætte sammen til en sammenhængende enhed, så man let og ubesværet kan færdes mellem de enkelte moduler.

Brug af containere giver mulighed for at ændre opstillingen gennem byggeperioden hvis man opholder sig i en skurvognmandskabsbeboelse eller container. Container opstillingen kan let og hurtigt skaleres op eller ned alt efter hvad der er brug for. En container skurvogn, er faktisk et rigtigt smart stykke værktøj når vi er afsted på de lange cykelture. Det er dog vigtigt at der er tale om en container i god kvalitet, og at den er let, ellers kan det hurtigt blive en tung fornøjelse at transporterer den.

Der er høj sikkerhed forbundet med at bruge en container som skurvogn, da det er muligt at lukke containeren med solid forsikringsgodkendt lås – i højeste klasse. Lige som med cykellåsen er det vigtigt at låse sin ting ordentlig ind ellers har de det jo med hurtigt at forsvinde.

Du har nu mulighed for at medbringe dit nye mobile hjem næste gang du skal ud på de lange turer, have både kaffe og værktøj klar i tilfælde af skader på evt. dig eller din cykel. Have et sted at opbevare dit kosttilskud som protein, glucosamin, kreatin, epa gla osv. eller blot slappe lidt af i regnvejret. Er det tale om en meget lang tur, i forhold til hvad du normalt cykler, så kan det være en rigtig god ide, at starte på glucosamin et par uger før du skal ud og cykle, og forsætte et par uger efter.

Læs mere: Fordele ved glucosamin

Jeg ved at jeg var super glad for den mobile skurvogn container fra DC supply, under vores forrige cykelløb, og det kunne meget vel være den løsning, som vi også ville vælge næste gang.

Cykel fra DC Supply AS - alt inden for containerudlejning og special løsninger til civil og militærCategory: blandet