Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Valg af hegn til cykel beskyttelse

Du har sikkert også prøvet det, man kommer ned om morgen for at tage sin cykel på arbejde og opdater at den er væk. Cykeltyveri er stadig en af de mest almindelige typer af tyveri her i Danmark og selv her i 2015 stjæles der stadig masser af cykler hver dag. Ofte er en cykellås ikke nok til at passe på sin cykel, så flere og flere har valgt at sætte hegn op for at passe på sin dyrebare cykel. Går man som mange af os op i cykling er det jo ikke ualmindeligt at man har en cykel til 20-50.000 kroner og så er det jo bestemt ikke sjovt at få den stjålet. Slet ikke når man samtidigt har brugt en masse timer på at få den sat præcist op til ens behov. Derfor så vi også flere som vælger at hegne deres cykler ind, men hvilket type af hegn skal man så vælge? Vi ser her lidt nærmere på nogle af de mange muligheder man har, hvis man vil ud og finde den perfekte type af indhegning, hvad enten det er til sin cykel eller noget helt andet.

Typer af Hegn

Rørhegn – Rørhegnet er et traditionelle hegn som består af runde rør med indlagt pressegitter. Du finder som regel denne hegnstype brugt som værn eller f.eks. på kældertrapper.
Fletværkshegn – En anden populær type af hegn er fletværkshegn som minder meget om et stålmåttehegn og et gitterhegn. Denne hegnstype benyttes også mest til værn.
Stålgitterhegn – Et stålgitterhegn er et godt valg til mange forskellige funktioner. Vi ser som regel brugt til bl.a. at forhindre folk i at komme ind på stadiums, havne osv.
Elementhegn – Et elementhegn benyttes hovedsagligt inden for modulbyggeri og industri.
Balusterhegn – Balusterhegnet er en af de pænere hegnstype, som bruges de steder hvor man gerne vil have det lidt mere elegant end med et almindeligt gitterhegn.
Mobilhegn – Vi kender alle det traditionelle mobilhegn som benyttes til midlertidig adgangskontrol, f.eks. i forbindelse med koncerter eller byggepladser da det er hurtigt og nemt at sætte op og pille ned igen.
Trådhegn – Endnu et af de klassiske hegn inden for industrien som består af tykke metal tråde. Det benyttes til en lang række formål og er et af de mest brugte typer af hegn i Danmark.
Fletvæv – Fletvæv er metal som er flettet sammen og benyttes til de såkaldte fletværkshegn.
Panelhegn – En meget solidt type af hegn som er lavet af svejste stålgitre og sat sammen med støbte stolper. Denne hegnstype anvendes til flere forskellige formål inden for industri, mest de steder hvor der er ekstra store krav til sikkerhed, så en smule i overkanten hvis det blot er et hegn til sine cykler man er ude efter.
Byggepladshegn – Er blot et andet ord for mobilhegn. Det vil sige en ikke permanent hegnstype der kun skal være der i f.eks.et par dage eller uger.
Støjhegn – Støjhegn eller støjvægge som de også kaldes, er velegnet når man skal afskærme for larm og støj. Dette kan f.eks. være i forbindelse med noget industri eller en motorvej.

Udover overnævnte typer af hegn er der også en masse tilbehør som porte, låger og bomme. Men det er lidt ud over hvad vi har valgt at komme ind på i dette her indlæg. Nu skulle du gerne være blevet en smule klogere på de muligheder der er når man skal vælge hegn, og fået øjne op for at det ikke blot er at gå ned i den lokale Silvan og sige stik mig et hegn.

Har du lyst til at læse mere information om hegne og dine muligheder for indhegning kan vi anbefale Ishøj A/S som du finder kontakt information til her:

Ishøj A/S
Industrivangen 2
2635 Ishøj
Tlf. 43 73 22 33
WEB: Gå til Hjemmeside

Category: blandet