Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Vippe Vinduer – en god løsning til dit hjem

PT Vinduer og DøreFør i tiden var det ikke muligt, at få installerede vippe vinduer i sin bolig. De seneste par år, er der sket rigtig meget inden for bolig indretning. Der er kommet mange nye ting, og mange ældre ting er blevet udskiftet. Før i tiden fandtes der én slags vinduer, men heldigvis findes der mange flere nu.

Der findes vinduer til stort set alle behov. Har du et hus, hvor du ønsker et tag vindue? Eller ønsker du en stor facade af vinduer i dit hus, er det ikke noget der er umuligt.

Passer vippe vinduer til alle huse?
De seneste par år, er det blevet moderne med såkaldte vippe vinduer. Det er typisk i 2 etages huse det ses, men det ses også i 1 planhuse. Der er så mange muligheder med et vippe vindue, at det er det mange vælger. Mange huse med 1. Sal på, har skrå vægge, som gør det svært at placere normale vinduer der. Så derfor er flere der vælger, at installere vippe vinduer. Ønsker man at købe nye billige vinduer i den stil eller f.eks. dannebrogsvinduer, topstyret eller bondehusvinduer så kan jeg anbefale par lokale forhandlere, som f.eks. PT vinduer, som du vinder på ptvinduer.dk eller kvalivinduer, som du finder på adressen www.kvalivinduer.dk. Begge steder er både pris og service helt i top.

Vippe vinduer kan godt monteres på en skrå væg, og bliver derfor tit brugt i huse med 1. Sal. Så hvis du bor i et hus, med 1. Sal så burde du helt klart kigge på vippe vinduer, da det vil være noget for dig. Med de vinduer har du ingen besværlige vinduer når du skal pudse dem.

Vippe vinduer som tag vinduer
Der er mange der får monteret vippe vinduer som tag vinduer. Primært i parcel huse med flere etager, men det er de seneste par også begyndt, at blive moderne med tag vinduer hos folk der bor i et 1 planhus. Vippe vinduer er blevet populære som tag vinduer, da de typisk har et større areal af glas, end normale vinduer har. Dermed lukket de ofte også lidt mere lys ind, en ting som mange boligejere sætter stor pris på. Læs mere om dette i vores indlæg her

Når man får lavet et tag vindue er det typisk får, at få meget mere lys end i sin bolig.

Kan man få elektroniske vippe vinduer
Mange tænke at det vil være problematisk at, åbne og lukke tag vinduer. Men det er det slet ikke, de seneste par år, er der kommet et stort marked for elektroniske vippe vinduer som gør det muligt for dig, at åbne og lukke vinduerne i loftet via en enkel knap. Du har derfor samme mulighed for, at bruge dem som udluftningsveje som med alle andre vinduer, i din bolig. Jeg stod selv forleden og var i gang med vindues pudsning med den lille i sin bæresele. Det var ikke en helt nem opgave, og her savnede jeg faktisk et elektronisk vippe vindue.

Babyudstyr som bære seler til baby, strækvikler og babylegetøj til børn

Hvordan rengøre man vippe vinduer
At rengøre vippe vinduer er overraskende let, tilforhold til så mange andre former for vinduer. Største delen af alle vippe vinduer kan man vende 180 grader, så man har mulighed for, at vaske dem indefra. Du slipper derfor for, at stå på stiger og bøvle med en spand vand. Når man slipper for, at skal finde en stig frem hver gang man skal vaske vinduer, gør det også hele processen meget hurtigere, og meget lettere. Dette er bestemt en af de helt store fordele ved denne type, og har bestemt også været med til at gøre sit, til at det er blevet en af de mest populære vindue typer i landet.

Så hvis du skal have vippe vinduer, skal du ikke være bange for, at de er svære at rengøre.

Der er også mulighed for, at spare penge på at pudse dem selv, i stedet for så at skulle have en vinduespudser til det.

Category: blandet