Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

test med EPA GLA i Børnepasning

EPA GLA privat børnepasning vordingborg - baby med bæreseler og barnevogne

Flere børnepasnings institutioner har haft stor succes med at give børene et mindre tilskud af EPA GLA til deres kost. Dette ser ud til at bevirke at mange børn har lettere ved at fokusere på de lege og spil som pædagogerne sætter dem til. Flere virksomheder som tilbyder privat børnepasnings i Vordingborg har haft rigtig stor succes med netop EPA GLA og der er meget snak om at indføre dette i mange andre private børnepasnings ordninger. EPA GLA er en naturlig essentiel fedt syre i stil med Omega 3 og Omega 6. Essentielle fedtsyrer som EPA GLA er vigtigt at få tilført da kroppen ikke selv kan danne disse og er vigtige for flere funktioner i kroppen og mangle på disse giver f.eks. problemer med at fokusere og koncentrerer sig. Du kan læse mere om EPA GLA og andre essentielle fedtsyrer her inde på bloggen om EPA GLA. Ofte kan disse typer af kosttilskud kombineres med andre som eksempelvis Glucosamin, for at opnå en endnu større effekt. Du kan læse mere om glucosamin her på http://paracycling2011.dk/kosttilskud-glucosamin-til-cykling/

De gode resultater som private børnepasning Vordingborg virksomheder har opnået med EPA GLA er sket over en periode på 6 måneder hvor man har kørt forskellige test gruppe hvor nogle af dem har fået et tilskud af EPA GLA og andre har fået et placebo. Planen er nu at udvide disse test til en støre skala end blot til de mange steder som tilbyder privat børnepasning, og måske på sigt indføre EPA GLA og andre kosttilskuds produkter som en naturlig del af koste i flere børnepasnings institutioner. Oftest får børn ikke den rigtige kost hjemmefra og det rigtige tilskud vil have en positiv effekt på dem. Især EPA GLA og Omega 3 fedtsyrer er et problem da vi danskere generelt spiser alt for lidt fisk som er en af de vigtigste kilder til essentielle fedtsyrer og mangler på dette er et udbredt problem blandt både unge og gamle her i landet. Glucosamin ser ud til at kunne øge denne positive effekt i nogle test. Da der er tale om meget små doser er det ikke noget som påvirker børnene på en negativ måde, selvom de fik 10x den dosis de har fået i privat børnepasning Vordingborg projektet vil det ikke kunne have nogle negativ effekt. Den smule energi i fedtet i disse små doser er ikke nok til at have nogen form for påvirkning på vægten eller andet. Før at man kan konkludere at forsøger med EPA GLA og privat børnepasning Vordingborg er en succes som skal ud til de andre børnepasnings institutioner skal der laves yderligere tests og tingene skal dokumenteres mere grundigt og inden for mere faste rammer som gør at man lige præcis kan sige at EPA GLA er det som afskiller de 2 test grupper i denne test.
Der vil løbende blive afholdt lignende test i andre børnepasning institutioner i landet for at dokumenterer den gavnlige effekt af flere andre typer af naturlig kosttilskud og vitaminer.

Category: Kosttilskud