Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Ny container til cyklerne

Vi er efterhånden ved at have en hel del cykler her i klubben, og da en del af dem er temmelig dyre, har vi valgt at få opsat en ny container til vores cykler. Hermed er de endnu mere sikre end før, samt de står tørt og beskyttet i containeren.

Tyveri af cykler

Det er jo efterhånden et stigende problem med tyveri af cykler. Selv med en god kvalitets lås er ens cykel ikke længere sikker. Her for blot et par uger siden, fik jeg stjålet min nye cykel, selvom den var låst fast til en stolpe med en 500 kroners lås..Der er ikke meget som kan modstå en af de helt store boltsakse eller en batteridrevet vinkelsliber. Netop derfor har vi følt det har været nødvendigt at sikre vores cykler endnu bedre, f.eks. den nye container fra DC supply A/S vi har købt til formålet.

container fra dc supply - dit containerudlejning firma

Fordelen ved en container løsning

Vi var lidt i tvivl om vi skulle købe en special container, eller selv bygge et cykelskur, men der var faktisk en hel del fordele ved denne container, som gjorde at valget faldt på den frem for en skurvogn eller et cykelskur.
Det er ofte vi er ude og rejse, og ikke altid vi tager cyklen derned. Derfor kan containeren jo også bruges til at transportere cykler frem og tilbage, til disse steder hvor vi ikke cykler, og samtidig har vi et sikkert opbevaringssted når vi også er ude. Faktisk bruger jeg også min cykel container til opbevaring af gammelt babyudstyr, som autostole, barnevogne, bæreseler og den slags produkter. Her ligger de trygt og sikkert indtil den næste lille kommer.
Vi nævnte her tidligere i en af vores artikler, hvordan man kunne bruge en skurvogn container på de lange ture, og dette er også lidt planen med denne her nye container. Det meste af tiden vil den dog blot være stationær her ved vores klubhus.

Opbevaring af bæreseler, babyudstyr og strækvikler i en container

sikring af cykler

Nu da cykeltyveri jo efterhånden er et stort problem for mange, hvad kan man så selv gøre for at reducere chancen for at få sin dejlige cykel stjålet? Vi tager her et lille kig på nogle af de muligheder som du har, for bedre at passe på din cykel.

Cykle med baby i bæresele og andet babylegetøj

Special værktøj

Har man f.eks. en dyr saddel eller hjul, er det muligt at få ting til cyklen, som kræver special værktøjer for at kunne afmonteres. På den måde slipper man får at nogle løber med ens nye saddel eller dit nye hjul.

Lås den fast

En låse cyklen, er desværre ikke altid nok. Cykeltyve har det med ofte at parkere sin varevogn eller trailer lige ved siden af cyklen, og så tager det ikke mange sekunder at smide den op på trailer og køre afsted, hvor man så i ro og mag nemt kan fjerne låse på et værksted.
Lås derfor altid din cykel fast til noget, så frem dette er muligt.

Brug en kvalitets lås

Låse fås i mange prisklasser, og alt for mange vælger desværre de helt billige. Disse er selvfølgelig bedre end ingen lås, og afholder de de fleste amatører fra at løbe med cyklen. Jo bedre en lås du køber, jo svære bliver det for nogle at stjæle cyklen.

Installere GPS

En moderne GPS fylder næsten ikke noget nu om dage, og kan nemt placeres et skjult sted på din cykel. Den forhindre ikke nogle i at løbe med cyklen, men gør at du har en bedre chance for at finde den, så frem den skulle risikere at blive stjålet.

Du kan selvfølge også vælge at binde et reb til din cykel, hvilket også er en ret effektiv løsning som du kan se i denne sjove video:Category: blandet