Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Køb af ladcykel

kvalitet af cykel bæresele, slynge og babyudstyrVi fortsætter med endnu en artikel om cykling, denne artikel er nu mere beregnet til hvis du skal have dig en cykel, eller skal til at købe en. Jeg vil i denne artikel fortælle dig hvad du skal gå efter når du vælger din cykel, og det kommer jo selvfølgelig også an på hvilken slags cykel det skal være.

Hvis du nu skal have en ladcykel, nu er det også lidt udstyr, men i hvert i fald så er det altid en god cykel. Denne cykel er en cykel for for det meste mødre, men kan selvfølgelig også bruges af unge. Det er ofte en dame cykel, men kan fås i mande modeller, en lad cykel er en cykel med et lille rum foran, hvor der for det meste kan sidde 2 børn, og der er dejlig god plads. Det er også vigtigt at din cykel bliver leveret i et ordenligt etui, kvaliteten på indpakningen hænger ofte også sammen med kvaliteten på selve produktet inden i. Så gør dig selv en tjeneste og tjek det etui den bliver leveret i en ekstra gang, så får man ofte en ide om kvalitet på selve cyklen. Til konkurrence cykler og til ladcykler er det selvfølge ekstra vigtigt at kvaliteten er helt i top, især da der oftest sættes ekstra store krav til cyklen og at den gerne skulle kunne holde til disse ekstra krav, hvor kritisk er det f.eks. hvis din cykel bryder sammen midt i et løb eller ladcyklen knækker mens du har laddet fuld af vare?

Samtidig når du har den ladcykel, er din chance for at falde 75% mindre, da der også er hjul på ladcyklen, og du derfor har en virkelig god balance, eller det har cyklen i hvert i fald. Så hvis du har 2 børn, i den unge alder, og synes de ikke skal traske til skole eller børnehave, eller dagpleje for den sags skyld mere, så er ladcykel helt sikkert noget for mig. Der er både gratis parkering, gratis kørsel, og ja gratis alt!

De mest kendte af disse slags ladcykler, er disse: – og deres priser kommer også lige med.

Winther Kangaroo – 2007-pris: 17.500 kroner
Nihola – 2007-pris: 14.000 kroner
Christiania-cyklen – 2007-pris: 16.500 kroner
Sorte Jernhest – 2007-pris: 14.195 kroner
CargoBike – 2007-pris: 14.750 kroner

Jeg håber du kunne bruge denne artikel fornuftigt, og håber du synes den var brugbar, tusind tak fordi du gad bruge tid på at læse denne. Held og lykke med valget af din næste cykel.

Category: blandet