Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Hvorfor bruge en babynest?

Flere og flere benytter efterhånden de populære babynest, hvad hvad er en baby nest og hvorfor skal du bruge en? Det undersøger vi lidt nærmere i denne her artikel, som for en gang skyld ikke har noget med cykling at gøre.

En babynest giver din baby et hyggeligt og trygt sted at sove og hvile sig. Når baby sover godt, så sover forældrene også godt, derfor gælder det om at finde den bedst mulige soveplads til dit barn. En babynest kan places imellem forældrene i deres seng, eller i barnets babyseng, vugge eller barnevogn.

Se også: Vælg den rigtige babynest

Når du sover sammen med dit barn, er det vigtigt at du er i samme hovedhøjde som din baby. Det gør dit barn mere trygt.

I bund og grund er en babynest en madras med høje bløde kanter, der tilbyder et hyggeligt og smalt soveområde for din baby. I babynesten sover din baby rigtig godt. Den er blødt, hyggeligt og lille, ligesom i livmoderen, hvilket får barnet til at slappe mere af, og sove mere roligt. Om natten er det dejligt at have sin babynest i mellem forældre, så alle sover godt sammen. De fleste babyneste passer også godt i barnesengen og barnevognen, så disse føles ikke så stor for en lille baby. Der anbefales at man anvender en babynest fra barnet er nyfødt og op til 4-6 måneder. Det vil også gøre det nemmere at lære barbet at sove i sin egen seng.

En anden smart detalje med en babynest, er at den er helt perfekt til at tage med på ture, hvilket gør at babyen også føles hjemme, selv når du er væk hjemmefra.
Det at du også kan bruge en babynest som en mobil rejseseng er for mange en rigtig praktisk ting.

Men det er ikke kun babyneste som er smarte når vi taler babyudstyr, lad os hurtig kikke på et par andre populære ting som bruges til børn og babyer.

Vægpusleborde – et smart børnemøbel

Et andet populært babymøbel er vægpusleborde. Et vægpuslebord minder meget om et almindeligt badeværelseskab, som så kan åbnes og blive til et puslebord. Fordelen ved et vægpuslebord, frem for de klassiske modeller, er at de fylder meget mindre, hvilken kan være en stor fordel hvis man f.eks. bor i lejlighed eller bare ikke har ret meget plads. Her er modeller som f.eks. Baby Dan Alfred og Manhattan nogle af de mest populære vægpusleborde. Du kan læse meget mere om disse pusleborde her på denne blog om vægpusleborde

Udover vægpusleborde eller de klassiske pusleborde er der især et andet stykke babyudstyr som jeg selv er rigtig glad for at bruge, nemlig bæreseler.

derfor skal du bruge en billig babynest til dit barn fra Danbaby

Bæreseler – god måde at få dit barn til at slappe af på

Er du selv forældre ved du hvor effektivt det kan være at bære rundt på dit barn i armenen. Det bliver dog hurtigt hårdt at bære rundt på den lille, og her kan man i stedet med fordel overveje at bruge en bæresele.
Bæreseler som f.eks. Caboo, Childhome eller Ergobaby giver dig mulighed for at bære rundt på dit barn, på en måde som er ergonomisk for både dig og barnet. Det gør at du ikke mærker ret stor belastning på dine skuldre eller i ryggen, selv når du går lange ture med dit barn. Barnet sidder/ligge ofte i en M-position, hvilket reducere belastningen på barnets ryg og nakke, og giver dit barn samme tryghed som da det lå i din livmor. Lidt på samme måde som vi tidligere så det med en babynest.
Når du bære rundt på dit barn i en bæresele, har du dine hænder helt fri til at gøre alt muligt andet. Så du er på den måde ikke begrænset på samme måde, som når du ellers bære barnet i armene. Det giver en god tryghed for dit barn, som slapper mere af og bliver mere rolig. Det gør at bæreseler, efterhånden er blevet noget af det mest brugte babyudstyr, sammen med babyneste og vægpusleborde.

Lige nu er de mest populære babyneste dem fra Filibabba da de både er i høj kvalitet og i et smart design. De kan købes i langt de fleste babybutikker eller i online butikker, som ofte er lidt billigere.

Category: blandet