Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Sådan for du mest muligt ud af et foredrag

lær mere om foredrag hos acceleraion online om hvordan du bruger en bæresele eller slynge

Er du en af dem der ofte sidder og småsover til et foredrag og faktisk ikke får ret meget ud af det? Så er du bestemt ikke alene, rigtig mange for slet ikke nok ud af gå til foredrag hvilket jo er en skam da et foredrag kan være rigtig spændende og lærerigt. Især her i jule tiden, er der ofte rigtig mange foredrag i lokal områderne. Vi ser her lidt nærmere på hvordan du kan få mere ud af det.

Du har uden tvivl været til et par foredrag allerede eller du kan endda tænke på hvad man kunne forvente fra dine forelæsninger, når du rent faktisk gå på universitetet senere. Uanset hvad, vil du ønsker at sikre, at du kommer til at få mest muligt ud af enhver forelæsninger du deltager. Selv som ny mor eller far, er det muligt at deltage i et foredrag. F.eks. med en baby i sin bæresele eller slynge. Det er ofte nemmere end at tage sin barnevogn med. Når ens baby ligger i sin bæresele, er den lille ofte mere rolig, end hvis han eller hun lå i sin barnevogn. Så en bæresele er et rigtigt godt stykke babyudstyr til et foredrag som ny forældre.

Forelæsninger er en af ​​de vigtigste værktøjer, du kan have, mens på universitetet. Professorer og lektorer har lært alle de oplysninger, som de underviser dig og har plukket ud af de mest nyttige og brugbare ressourcer, der vil støtte dig i afslutningen af ​​dit kursus – og i sidste ende din uddannelse / eksamen. Derfor er de en reel startblok at give dig mulighed for at få øjeblikkelig kendskab til teorier og fagområder, der vil hjælpe dig senere skriftligt papirer og eksamenslæsning.

Det centrale punkt i enhver akademisk forelæsning er at lytte til alle de oplysninger, du har fået, og til at være organiseret, og det kommer i 3 faser:

Før- Foredraget
Du bliver nødt til at planlægge, hvad du ønsker at få ud af foredraget – måske du ikke har en anelse om, hvad denne Maslow hierarki af behov er, men har læst en masse forfattere, der henviser til det og dette foredrag er fokuseret præcist på det. Se hvordan foredraget passer ind i din kursus, og hvordan du kan bruge oplysningerne til at hjælpe dig videre i forskellige papirer og eksamener.

Kig ind i hvad du allerede ved om emnet for foredraget – du kan bringe nogle udtalelser eller afhøre en forelæsning om deres forståelse for forskellige teorier og begreber? Du kan læse mere om foredrag generelt og få tips til hvordan du deltager i et foredrag med en baby eller små børn – denne info side om foredrag.

På selve foredraget

Dette er det vigtigste aspekt af hele foredrag læreproces. Du bliver nødt til at forstå de vigtigste punkter i forelæsningen, uanset om det vedrører forskere, teoretikere og / eller teorier. Er underviseren give nogen fingerpeg om emnet, idéudvikling og hvorfor netop denne forelæsning er vigtigt for dig selv og dine klassekammerater.

Er foredraget informativ og følger det et sæt struktur, kan det siges at analytiske af fakta og meninger og sammenfatte begreber som helhed. Er der nogen mange praktiske applikationer eller teorier eller paradigmer, som du skal huske fra foredraget – generelt en foredragsholder vil fokusere på disse lidt mere end andre dele af foredraget.

Efter foredraget
Du skal hurtigt tegne et mind-map eller edderkop diagram af, hvad du kan huske om foredraget, bare lad din hukommelse fylde papiret med idéer og forståelse. Du vil også ønsker at skrive en liste over yderligere spørgsmål, som du gerne vil svare fra de oplysninger, der er blevet dækket i foredraget.

Hvis du ikke forstår dele af foredraget, der blev leveret (og der bør være mindst nogle), så skriv dem ned. Du kan på et senere tidspunkt, tage et kig på et kapitel fra den anbefalede tekst at læse eller spørg din underviser for yderligere forklaring på disse områder. Så er det ligegyldigt om det er et foredrag om digital forretningsudvikling, seo, webshops eller blot en forelæsning om matematik i oldtiden.

Organiser dig selv
At være organiseret, mens på universitetet betyder at være i besiddelse af det rigtige udstyr, og selv om denne lyd helt indlysende, mange studerende glemmer at bringe en pen, papir, høj- lightere, en blyant og hæftemaskine / hulning. Du ønsker at organisere noget materiale, der er givet til dig (som der sandsynligvis vil være en masse ) og miste en del af materialet – eller ikke at vide, som var med, hvad foredrag kan være meget frustrerende og tidskrævende at sortere.

Hovedprincippet bag tage noter id, at du vil kigge over dem i fremtiden, og forfine dem for at lære, ellers hvorfor fanden ville du tage noter i klassen?

Du kan udvikle din egen måde visse fremhævet dele af et dokument med en anden farve til at understrege vigtigheden af ​​nøglepunkter. Du kan også skrive dine noter op efter en forelæsning er, dette vil øge indtagelsen og læring af de oplysninger, du har lyttet til.

Det vigtigste punkt her er at forberede, organisere og færdiggøre dine noter.

Category: blandet