Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Den Danske Jul med Trip Trap og Susanne Schjerning

besøg vores webshop her og find de bedste tilbud

For mange er denne her jul ekstra god, der er intet sne på vejene og det er derfor stadig gode muligheder for at cykle ude, men hvad forbinder vi med den gode danske jul? Er det gaverne under træet, julegåsen og flæskestegen på bordet, Jule træet, de små røde trip trap nisser, eller noget helt andet? Faktisk er vi temmelig konservative når det kommer til julen. Tingene skal helst ikke være ret meget anderledes end dengang vi fejrede jul med vores forældre. De levende lys på juletræet er skiftet ud med små LED dioder, nisserne er udskiftet med designer Trip Trap Nisser fra Rikki Tikki Shop og juleduen er en smart dug med naturdesign af Susanne Schjerning. Men bortset fra disse små ændringer er den Danske jul i bund og grund den samme som da vi var små. Der er kommet lidt ekstra tilføjelser til maden, vi har måske også sparet lidt mere på fedtet, men retterne er i bund og grund de samme. Hygge er den samme og gaverne, ja for nogles vedkommende er de også de samme, mens for andre har de forandret sig en hel del.

Vi smider stadig en håndfuld brænde eller briketter i pejsen, og sidder og nyder jule musikken foran den varme ild med et glas gløgg i hånden, mens vi snakker om hvor vi kan købe endnu flere Trip Trap nisser på Tilbud, Medusa Copenhagen julepynt eller få det nyeste Susanne Schjerning sengetøj. Vi snakker om den globale opvarmning og hvor hyggeligt det var dengang mormor læste Peters Jul for os, mens vi spændt ventede på julemanden og vores gaver.

Nu om dage sidder vi stadig foran pejsen, brændet er udskiftet med briketter da de jo er bedre end brænde, og Peters Jul er udskiftet med et par Apps på vores Ipad eller Iphone, men hyggen er der trods alt stadig. For mig er det nok det mest nye ved julen. Det er at alle de unge, konstant sidder med en mobil telefon, eller en tablet i hånden. Nu skal man jo være til rådighed for alle sine venner på de sociale medier, man skal konstant følge med i hvordan vennerne holder jul og hvad de lavede for 10 minutter siden. Der skal selvfølgelig også uploades billeder fra ens egen jul og gavner skal filmes og uploades til Facebook eller Instagram. Det er for mig en lidt anderledes måde at være sammen med familien på, men jeg tror desværre ikke at det kommer til at ændre sig de næste mange år. Men på den anden side, så kan det jo nok heller ikke blive værre end det er nu.

Susanne Schjering Sengetøj tilbud - find de bedste priser og billige udsalgsvare på alt inden for trip trap nisser tilbud, medusa copenhagen julepynt og andet fra rikkitikkishop.dk

Vores jul er nok temmelig normal af en Dansk jul, stuen er fyldt med Trip Trap Nisser og Medusa Copenhagen julepynt, der er Susanne Schjerning sengetøj i gaverne. Vi spiser flæsesteg og juleand, med brun sovs og kartofler. Til dessert er den klassiske risengrød med en klat smør. Juletræet står og lyser midt i stuen med sine små LED lys og under træet ligger der gaver til både børn og voksne. Altså en temmelig almindelig dansk jul.

Se mere på RikkiTikkiShop.dk – Besøg deres hjemmeside her

Category: blandet