Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Cykling og gravid

graviditetstest og cyklingEt spørgsmål mange igennem tidernes løb har stillet mig, kan man cykle mens man er gravid eller skader det barnet?

Langt de fleste undersøgelser indikere at det faktisk er en rigtig god ide og cykle mens man er gravid, både for dit og for barnets skyld.

Læs også: Hvordan virker en graviditetstest?

Når din graviditetstest er positiv

Cykling mens du er gravid holder dig i form og forbereder din krop den kamp en fødsel er for mange. Du har måske lige taget din graviditetstest og fundet og ud af er gravid og er spændt på om du kan begive dig ud på den daglige cykeltur eller om det er bedre blot at blive hjemme i sengen.
Da jeg først kontaktede mine kolleger for at lade dem vide, jeg var gravid var der mange som som sagde – “Jammen så kan du jo ikke længere cykle til arbejde?”

Sandheden var jeg ikke vidste om jeg var istand til dette eller ikke. Som en ivrig cyklist, med en fast tro på, at ride til og fra arbejde gør bor i London ikke bare tåleligt, men faktisk ganske behagelig det var en af ​​de første ting, jeg havde hjælp af Google efter testen skinnede positive. Men rådgivning var modstridende. Alle var enige om de fysiske og psykiske fordele ved moderat, skånsomme motion i løbet af en lav risiko graviditet, og NHS råder kvinder til at “holde din normale daglige fysiske aktivitet eller motion, så længe du føler dig tryg.” Men det er også advarer mod cykling “, fordi der er en risiko for at falde.” En følelse gentaget af forældrerollen sites såsom NCT og BabyCentre, sidstnævnte advarsel mod alle, men rider en motionscykel som “selv hvis du er en erfaren cykelrytter, er der en fare for, du falde eller blive slået af cyklen.”

Virkelig? Indrømmet nogle ulykker vil være tragisk uundgåelig, men er det ikke tilfældet, når du krydser en vej eller komme ind i din bil?

Heldigvis CTC – de nationale cyklister organisation – var på side med positive råd og nyttige tips fra at hæve dit styr og montering lavere gear til den mere livlig “skære ned på de off-road nedkørsler og ikke race tog i en pakke “. De skal også fortælle dig at konsultere din læge først, hvilket jeg gjorde. Hun så ingen grund til, at jeg ikke skulle cykle så længe jeg tog det let og lyttede til min krop. På tre måneder, blev min krop det godt, med den eneste sniffe af morgenkvalme kommer på de sjældne morgener, hvor jeg tog toget og bussen til arbejde, hvilket også fordoblet min rejsetid.

Som du ville forvente ting er mere oplyste på kontinentet. Jeg mødte en hollandsk dame på ferie og spurgte, om hun havde planer om at cykle gennem hendes tredje graviditet. Hendes vantro svar blev, “Selvfølgelig, hvordan ville jeg ellers komme rundt?” Og som Mikael Colville-Andersen for København-baserede cykel blog Cycle Chic siger: “Cykling er næsten ordineres til gravide kvinder i Danmark.” Han selv helliger et indlæg til smukke gravide cyklister i al deres herlighed. På en tråd på CTC Facebook-side Merlijn Janssens illustrerer den anden mentalitet i UK: “Når gravid med min første one nobody i Holland spørgsmålstegn [mig] cykling, her alle ser på dig som du begår en dødssynd.”

Jeg er nu en uge og syv måneder gravide og stadig i god form, hvis ikke lidt mere forpustet, cykling min 15-mile rundt pendler til arbejde. Jeg føler virkelig god og min læge er imponeret over, hvor “mobil” Jeg er for denne fase af min graviditet. Jeg er stadig ridning min højtelskede én hastighed, selvom jeg mentalt har tunet ind det faktum, jeg bliver nok nødt til at skifte til en mere oprejst hollandsk stil cykel til den endelige Stræk, da selv de mindste stigninger bliver stadig hårdere. Eller jeg kan blive nødt til at stoppe cykling helt, hvem ved. Jeg holder et åbent sind om det.

Over den sidste måned selv baggiest af min mand t-shirts er ophørt med at skjule min stadigt voksende bump, hvilket har ført til mig at få mere end min rimelig andel af sjove blikke fra fremmede, lige fra den spørgende double tager til ligefrem misbilligelse. Sidste uge blev en taxachauffør brølede: “Du skal ikke være på cyklen i din tilstand kærlighed!” efter jeg gøede ham for farlig at skære mig op i en bus lane. Og en ven stoppede mig på gaden til den anden dag for at sige, komplet med bekymrede ansigt, “Lov mig du stopper med at cykle soon”. Som om den blotte mig cykling blev dødeligt sårede hende.

Men jeg har trukket komfort fra rådgivning af kolleger cyklister, der kørte indtil sent i deres graviditet, såsom Sarah Buck, tidligere designer hos cykel tøjmærke Cyclodelic. Hun var en cykel kurer i 10 år og aldrig overvejet ikke at cykle, mens gravid. “Ingen turde fortælle mig ikke at cykle, eller de ville have været i problemer. Men jeg følte så behagelig på cyklen var det aldrig kommer til at være et problem for mig. Jeg cyklede fra Camberwell til Hackney, en time og en halv af lys-impact motion om dagen og virkelig tror, ​​det nydt min krop og sind. Jeg havde en virkelig sund graviditet, og som du ikke putter vægt på dine ben, det er faktisk nemmere end walking. ”

Josie Dew, forfatter syv cyklus rejse bøger og vice-præsident for CTC cyklede 10-15 miles dagligt hele begge hendes graviditeter, herunder de faktiske dage, hun gik ind i arbejdsstyrken. “Jeg anbefaler at cykle, mens gravid (det er, hvis din krop er allerede brugt til en daglig dunkende af pedaler), og derefter cykle op 01:04 bakke på din forfaldsdagen. Synes at få tingene bevæger sig ad pænt og på en ganske tempo, også . ”

“Jeg er 44 så først lægerne var en smule panisk om min alder, men derefter de indså jeg var helt passer fra al cykling jeg gør. Det var ganske hårdt at gå i slutningen, som at være virkelig uegnet, men det gjorde mig føle sig glade og holde aktiv er nøglen …. Og min jordemoder mener at være en cyklist afgjort hjalp min udholdenhed under fødslen. Hvis du er vant til at være træt og presser dig selv gennem 10 flere bjergpas, det hjælper dig med at håndtere smerten ved fødsel . “

Category: blandet