Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør.

Alt om para cycling og cykel sport

Paracycling – cykel sport – cykler og tilbehør. - Alt om para cycling og cykel sport

Billige træbriketter

billig briketter på sjælland eller fynHer i vinter perioden er der rigtig mange der er ude efter billige træbriketter til at varme deres bolig op med og holde varmen i de kolde vintermåneder. For nogle er træbriketter et ekstra suppliment til deres primære varmekilder som f.eks. fjernvarme, for andre er det udelukkende til hygge på en kold vinter aften når man sidder foran pejsen med sin rødvin eller gløgg. Men hvor finder man så de her billig træbriketter og kan det betale sig at købe de billige briketter frem for de dyre eller almindelig brænde for den sags skyld. Nej ikke altid, for ofte er kvaliteten af de billige træbriketter så lav at en stor del af dem smuldre når de kommer i brændeovnen eller pejse og efterfølgende brænder de så dårligt at det ligefrem er skadeligt for både miljøet og for din skorsten. Det betyder ikke automatisk at alle træbriketter er af dårlig kvalitet blot fordi de er på tilbud eller sat lidt ned i pris, det afhænger helt af hvilken forhandler du vælger af købe dem fra. Ofte kan du finde en brændetest på forhandlerens hjemmeside for du kan se brændværdi og vandindholdet i deres brænde eller briketter eller også kan man de fleste steder bestile en lille prøve pakke med 5-10kg træbriketter eller brænde for lige at få en ide om hvad det er man køber, inden man bestille flere paller på en gang.

Står man og skal bruge sit brænde her og nu er valget mellem træbriketter som består af komprimeret savsmuld, træ flis og høvlspåner eller ovntørret brænde da man ellers ikke kan være sikker på at ens brændsel er tørt nok. Fyre man med fugtigt træ risikere man at vanddampene binder sig til tjæren i røgen og sætter sig som slagger i din skorsten og som i færste fald kan medføre skorstensbrænde. Så husk at du altid skal benytte træbriketter eller ovntørret brænde hvis du skal bruge dit brændsel med det samme, da luftørret godt kan være lidt fugtigt pga. regn og fugt. Køber du derimod i god tid kan du sagtens nøjes med lufttørret brænde da det har godt af lige står en uge eller 2 inden du fyre op med det.

Hvordan finder man så de gode tilbud? En måde er at kontant holde øje med de lokale tilbuds aviser, ofte er der rigtig gode penge at spare hvis mann ikke står og mangler nu og her og har tid til at vente på at tilbudene dukker op. Ednu bedre er det hvis man kan vente til foråret hvor forhandlerne gerne vil tømme deres gamle lagere og gøre klar til næste sæsons varer. Det kombineret med at eftersprøgselen også er lavest her gør at du tit finder nogle rigtig billige træbriketter eller brænde som du så kan bruge til at få fyldt dit eget lager op så du ikke kommer til at mangle når vinteren nærmer sig.
Men husk altid lige at undersøge hvilken forhandler du køber det hos og se hvad andre skriver om forhandleren inden du køber. Dette kan du f.eks. gøre på sider som trustpilot hvor folk anmelder forhandlere og giver både ris og ros alt efter hvor tilfreds de har været med handlen, kvalitet og service. Men du kan finde meget mere information om disse ting under vores kildhenvisninger. Husk også altid at udersøg om prisen er inklusiv levering og moms, samt at de levere til både Sjælland, Jylland, Fyn eller hvor du nu bor.

Kilder:

Category: blandet